Instructions

Read the following passage and answer the THREE questions that follow.

Disparate as these targets might initially appear, there is a through line in the trolls’ targeting practices: the concept of exploitability. Trolls believe that nothing should be taken seriously, and therefore regard public displays of sentimentality, political conviction, and/or ideological rigidity as a call to trolling arms. In this way, lulz functions as a pushback against any and all forms of attachment, a highly ironic stance given how attached trolls are to the pursuit of lulz.

The final marker of trolling is the trolls’ insistence on and celebration of anonymity. The ability to obscure one’ s offline identity has a number of immediate behavioral implications. Most obviously, anonymity allows trolls to engage in behaviors they would never replicate in professional or otherwise public settings, either because the specific behaviors would be considered socially unacceptable, or because the trolls’ online persona would clash with their offline circumstances — for example, if the troll in question were a schoolteacher or nurse. Even if the person behind the troll avoided explicitly bigoted speech or behavior, his or her extracurricular interests would likely upset or merely baffle family members and coworkers, further reinforcing the importance, perhaps even necessity, of keeping one’ s real-life identity under wraps.

Conversely, successful trolling is often dependent on the target’s lack of anonymity, or at least their willingness to disclose real-life attachments, interests, and vulnerabilities. This, according to the troll, is grounds for immediate trolling, since in the trolls’ minds, the Internet is — at least should be — an attachment-free zone. The trolling mantra “Nothing should be taken seriously” suggests as much, and functions both as a rallying cry and post hoc justification for trollish behavior. Trolls believe that, by wearing their hearts (or political affiliations, or sexual preferences, or other aspects of identity) on their sleeves, their targets are asking to be taught a lesson. Trolling is thus framed by trolls in explicitly pedagogical terms. Maybe next time, trolls argue, the target won’ t be so stupid. Maybe next time they won’ t be such obvious trollbait. In this way, trolls are — at least in their own minds — doing their targets a favor.

Question 65

Based on the passage, which of the following can be BEST inferred about the behaviour of trolls?

Solution

Let us evaluate the structure of and the arguments presented in each of the paragraphs of the passage.

The first paragraph introduces the common thread that connects seemingly disparate practices that trolls engage in. Discussing the irony of lulz and the fact that trolls do not believe that anything should be taken seriously. The second paragraph discusses how trolls insist on the celebration of their anonymity and further examines the benefits of anonymity that trolls enjoy, which they would not have had if they had used their real identities. The third paragraph, conversely, discusses how the lack of anonymity for the victim of trolling works to the victim's detriment, primarily because, for a troll, the internet should be an 'attachment-free zone.' 

Since the passage does not imply that the victims of trolling are necessarily 'weak,' option A cannot be inferred and is incorrect. Option C is incorrect because the passage suggests that trolls gravitate toward public forums because they see them as places where they can be anonymous and engage in their pursuit of "lulz." Option D cannot be inferred from the discussions in the passage, as summarised above, and is also incorrect. It cannot be said that trolls use offensive and provocative comments to emotionally upset the targets. Option E also cannot be inferred from the information presented in the passage. According to the passage, trolls consider a person who is willing to disclose real-life attachments, interests, and vulnerabilities an immediate target for trolling. This is the same reason why option B is the correct answer.

Create a FREE account and get:

  • All Quant Formulas and shortcuts PDF
  • 15 XAT previous papers with solutions PDF
  • XAT Trial Classes for FREE