XAT 2016 Question 6

Question 6

In recent past, Indian football team has lost most of the matches in international football tournaments. The most successful coaches in Indian club football tournaments are from Latin American countries. In most of the Latin American countries, football is more popular sport than cricket.

From the passage above, choose the correct option:

Solution

There is no mention of popularity of cricket in India. Option A cannot be concluded.
It is given that football is popular in Latin America. But, we cannot conclude that football is also successful there. Option B cannot be inferred.
The paragraph gives information about coaches of Indian club football teams. We cannot infer option C.
Option D is out of the scope of the passage.
Option E is true that the relation between expertise of a coach and the popularity of that sport in his country cannot be established based on the information provided in the passage.
hence, option E is the correct answer. 



Create a FREE account and get:

  • All Quant Formulas and shortcuts PDF
  • 40+ previous papers with solutions PDF
  • Top 500 MBA exam Solved Questions for Free

    Comments

    Register with

    OR

    Boost your Prep!

    Download App